19 november 2013

Wanneer ben jij voor het laatst de tijd vergeten?

 Deze vraag van Loesje sprak mij wel aan. Ik moest ook gelijk diep nadenken. WANNEER WAS DAT? Wanneer vergeet je de tijd? Als je ergens mee  bezig bent wat heel leuk is of als je bij iemand bent en het is heel erg gezellig.... Voor mij staat de tijd stil als ik mediteer of soms gewoon in het bos tijdens een wandeling. Op een a4 krantenknipsels geplakt en er deels weer afgetrokken om een mooie rafelrand te creëren .Ergens de spreuk opgeplakt en vervolgens een paar druppels acrylverf opgedaan. Met een oude credit kaart de verf verdeeld over het papier. Daarnaast heb ik ribbelkarton wat ruw gemaakt en ook geverfd. Plaatjes erbij gezocht. Het geheel was wat donker daarom heb ik links en rechtsboven met een sjabloon nog wat zilver aangebracht. Denk nu niet dat ik op die schoenen naar het bos ga!!! ik  vond hem wel grappig.


5 november 2013

Scheurkalender als inspiratie


De scheurkalender van Loesje was deze keer  het inspiratie onderwerp. Er stond op " zet je GPS eens op shuffle".  Het leek mij heerlijk om zo eens in het wilde weg te rijden, nu eens niet volgens de opgegeven route...  Waar zou je dan uitkomen???
Misschien wat saai om nog eens met de herfst kleuren te komen, maar ja   ze vervelen mij nog niet!
Eerst heb ik het papier beplakt met teksten. Vervolgens er met een card acrylverf over verdeeld. Beplakt met nog gekleurde keukenrolpapier en ribbelkarton. Verder opgesierd met resten van een ecoline tekening en mijn getekende herfstbladeren. Beschreven met witte marker van sharpie

Stempel gemaakt en gelijk gebruikt



Van een gummetje dit hartje gesneden. De vorm is ook geschikt om hem als een blaadje te gebruiken. Het leek mij leuk om een zentangle patroon te maken op de stempel. En het resultaat is verrassend geworden. Voor het stempelen heb ik Memento inkt gebruikt , het licht / donker effect krijg je door resp., 1 en 2 keer te stempelen zonder nog eens te beïnkten.